nlc.hu
Sztárok

Gáspár Győző milliós cipője

Milliókat érő edzőcipőket vett Gáspár Győző

A showman először feleségének, majd magának nézett ki egy-egy drága darabot. A már korábban vásárolt cipői egy részét jótékonysági célra ajánlaná.

Nem akármilyen lábbeliken akadt meg Gáspár Győző szeme, aki nagy cipőgyűjtő hírében áll. A showman mindig is adott a megjelenésére, szereti, ha egyedi stílusa minden ruhadarabjában visszaköszön.

Gáspár Győző

Fotó: DikhTV

„Azért utaztam Budapest szívébe és ebbe a nem mindennapi üzletbe, hogy szép cipőt vegyek. Ami jól néz ki, trendi, polgárpukkasztó, egyedi, pont, mint én” – mondta a DikhTV Legyél szerencsés! című műsorában a showman, akinek a szeme a gyűjtői darabokon akadt meg. Az első kiszemelt modell azonban nem volt az ő méretében, ezért azt feleségének, Bea asszonynak szánta. Míg az 1,2 milliós limitált szériás darabot magának tartogatná a salgótarjáni dumagép.

„El sem tudom képzelni, hogy ilyen drága cipőkre, mint ez a 4,8 milliót érő van kereslet, de a bolt tulajdonosa azt mondta, nagyon is. Ez a két cipő majdnem egy autó ára, utoljára talán a házunk építésekor láttam ekkora összeget egyben. Meg most, a két cipőben! Az biztos, hogy ha ezt a két egyedi cipőt elvinném, az én már meglévő darabjaim egy részét jótékonysági célra ajánlom” – fogadta meg Gáspár Győző, aki nem tudott betelni a gyűjtői darabokkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top