nlc.hu
Sztárok

Cooky tányérjai a Hal a tortánban

Zámbó Krisztián nagyon kiakadt Cooky-ra a Hal a tortánban: „Elképesztően sóher!”

Kevesellte az adagot, beszólt a vendéglátónak.

Zámbó Krisztiánt kiakasztották Cooky kisméretű tányérjai a Hal a tortánban. Az énekes szerint túl kicsik voltak a tányérok a rádiós-pilóta vacsoraestjén, különösen a mélytányér, amelyben a zöldséglevest tálalta Cooky. Véleménye szerint ő ekkorából inkább inni szokott, nem enni.

Zámbó Krisztián

Nagyobb adagokhoz van szokva Zámbó Krisztián – Forrás: Hal a tortán – videó

Az az igazság, azért nem kérek még, mert nem fogok 26 tányérral kérni. Oké, hogy menzás kaja, de nem általános iskolában vagyunk. Ezt nem is értem. (…) Ebből én inkább teát innék. (…) Elképesztően sóhernek tűnik” – fakadt ki a többieknek, amíg a rádiós a konyhában volt.

Mérai Kata azonban megvédte Cooky-t. “Nem gondolnám, hogy ő sóher. Nekem furcsa is volt ez a kijelentés”  – nyilatkozta utólag a riportszobában.

Zámbó Krisztián panaszkodását azonban meghallotta a konyhából visszatérő vendéglátó és kínálni kezdte: “Kérsz még? Nem vagyok sóher.”, mire az énekes egyből rárepült a zöldséglevesre: “Akkor add oda azt a vajlingot, abból eszek, nem a kávéspoharadból!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top