nlc.hu
Sztárok

Hosszú Katinka a terhességéről

Hosszú Katinka a várandósságáról: „Úgy érzem, ez a legjobb időzítés a családalapításra”

A háromszoros olimpiai bajnok az nlc-nek nyilatkozott többek között arról is, honnan gyűjt információkat az anyaságról.

A Madame Tussauds Budapest 51 élethű figurával, és a hozzájuk tartozó installációkkal várja a látogatókat. A belvárosi attrakcióban 17 magyar vonatkozású hírességgel is találkozhatnak az érdeklődök, melyek kizárólag a budapesti produkció igényére készültek. Köztük van a háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő, Hosszú Katinka is, aki a megnyitó eseményen pillantotta meg először a róla készült alkotást. Mint mondja, igencsak meghatódott a viaszmás láttán.

Hosszú Katinka a Madame Tussauds Budapest ünnepélyes megnyitóján a róla készült viaszmással.

Hosszú Katinka a Madame Tussauds Budapest ünnepélyes megnyitóján a róla készült viaszmással (Fotó: Trenka Attila)

„Hatalmas megtiszteltetés. Ha végigmegyünk ezen a termen, temérdek neves sportolót láthatunk, köztük Puskás Ferencet vagy Papp Lászlót, melléjük kerülni igazi kiváltáság. Annak is örülök, hogy végre beszélhetek erről a projektről, hiszen a figura régóta készül, de eddig sikerült titokban tartanom, bár ez nem volt egyszerű” – nevette el magát Katinka, aki arról is beszélt az nlc-nek, milyen érzés ekkora példaképként szolgálni a fiatalok számára.

„Az egész pályafutásom során végig a fejemben volt, hogy az eredmények magukban nem nagyon érnek semmit, ha mellette nem mutatok jó példát is a közönségnek. Nagyon örülök, hogy példakép lehetek és remélem, hogy sokáig az is maradok az emberek számára. Igyekszem rászolgálni erre a neves pozícióra. Ez a viaszmás ebben is segít: sok kisgyerek, aki nem tud élőben találkozni velem, a tárlaton megteheti, még ha csak „baba Katinkával is” – mesélte. Ha már baba, megkérdeztük az olimpiai bajnok úszót a várandósság időszakáról. Katinka ragyogott a boldogságtól, és örömmel mesélt leendő gyermekéről.

„Minden szuper. Soha nem pihentem ennyit, mint kismamaként, de ez így van jól. Csak magunkra koncentrálok, igyekszem a munkáimat is csökkenteni, hogy ha eljön az idő, biztosan hátraléphessek. Most már tényleg a várandósság végét járom. Az életem lelassult, főleg magamhoz képest. Úgy érzem, ez a legjobb időzítés a családalapításra” – osztotta meg érzéseit a kismama. Arra is kíváncsiak voltunk, hogy a házaspár mi mindent szerzett már be a picinek, illetve Katinka honnan gyűjt információkat az anyaságról.

„Még úgy gondolom, hogy elég sok mindent kell vennünk. Ezt a vásárlást nagyon kitoltam, de ennek is oka volt. Szerettem volna mindennek utánajárni, hogy mi az, amire tényleg szükségünk lesz, mert feleslegesen nem akarok megvenni semmit sem. A család, illetve a babás barátok, ismerősök sok jó tanáccsal elláttak, mondhatni »piackutatást« végeztem bizonyos témák kapcsán. Még egy picit dolgozni kell azon, hogy minden készen álljon. A nagyszülők izgatottak, már felajánlották a segítségüket, készül a babaszoba, szóval nincs miért izgulnom” – tette hozzá a sportoló, aki azt is elárulta, hogy párjával már a kicsi nevét is kitalálták.

„Még nem szeretném elmondani, hogy döntöttünk, annyit viszont elárulhatok, hogy különleges neve lesz” – zárta a beszélgetést Katinka. A kiállításról készült galériát ide kattintva nézheted meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top