L.L. Junior elárulta, mi van most vele és Dárdai Blankával, Király Lindáról is szó esett

FEL | 2023. Május 25.
L.L. Junior magánéletében meglehetősen nagyok a hullámok: exfeleségével, Körtvélyessy Kingával hosszadalmas és nehéz válópernek néz elébe, miközben friss kapcsolata Dárdai Blankával is véget ért. Legalábbis egy időre.

A rapper a nagyfiához hasonló módon – heti három napot szeretne a lányával, Lilivel tölteni, de az exe, Kinga ennél kevesebb időt engedne neki, ám a bíróság ideiglenes ítélete – a fokozatosság elvén – Junior kéréséhez közelít. A zenész Hajdú Péternek, a Frizbi TV YouTube-csatornájának új adásában beszélt az elmérgesedett válásáról és a szakításáról, amit a Blikk szemlézett.

L.L. Junior és Dárdai Blanka (Fotó: Instagram)

Nem, nem akarom Kingától elvenni a gyereket. Csupán azt szeretném, hogy ugyanúgy meg tudjuk oldani, mint Lacika édesanyájával, Csillával. Kicsit elmérgesedett a helyzet közöttünk, nehéz konszenzusra jutnunk, de bízom benne, hogy találunk megoldást, idővel pedig lecsillapodik minden. Kinga jó ember, jól neveli a kislányunkat, és tudom, hogy lesz nála egy pont, amikor megenyhül. Az biztos, hogy ez a válásom sokkal nehezebb, mint Csillával volt” – mondta a műsor felvételén L.L. Junior, aki hozzátette: jó ideje már kizárólag ügyvédeiken keresztül kommunikálnak exével, és nemcsak a gyermekelhelyezés kérdésében nem tudnak megegyezni, az anyagiakon is megy a vita.

L.L. Junior beszélt arról is, mi a helyzet most Dárdai Blankával. 

„Jelenleg nem vagyunk együtt Blankával, van egy kis mosolyszünet közöttünk. Meglátjuk, mi lesz a vége. Az is lehet, hogy végleg véget ért közöttünk minden, de az is lehet, hogy nem. Ami biztos, hogy nem Király Linda miatt mentünk szét, vele huszonöt éve csak barátok vagyunk – magyarázta a rapper, aki elismerte, nem lehet vele egyszerű az együttélés. – Biztos, hogy nem vagyok egyszerű eset, de a kulcs hozzám a humor és a kedvesség. Simulékony és formálható pasi vagyok, aki békére, nyugalomra vágyik otthon, és nagyon szereti, ha a párja főz rá” – mondta. 

A rapper azt is elmondta, hogy Király Lindának nincs köze a szakításhoz, hosszú évek óta jó barátok.

Blankával februárban még együtt mentek Dominikára, ám a nyaralás sem telt problémamentesen. A napokban viszont mindenkinek feltűnt, eltűntek a közös képek Instagram-oldalaikról, egy ismerősük pedig elmondta, szakított a sztárpár. 

Exit mobile version