nlc.hu
Sztárok

Stohl Luca elmesélte, hogy lett menyasszony

Stohl Luca annyira menyasszony akart lenni, hogy már azon gondolkozott, vesz magának egy gyűrűt

Nagyon zavarta, hogy párja jó ideig nem ereszkedett fél térdre előtte.

Stohl Luca párkapcsolatáról mesélt Tatár Csilla KIRAKÓS nevezetű podcastjában. A táncos-műsorvezető elismerte, hogy egy időben borzasztóan rosszul esett neki, hogy kedvese nem tette fel neki a nagy kérdést, Luca ugyanis úgy érezte, három év után készen állnának a házasságra. A férfi végül hét év együttjárás után jegyezte el. Az időhúzásból több súrlódás is volt, ám a híresség úgy gondolja, szükségük volt ezekre, hogy még erősebb legyen a kapcsolatuk. 

„Egy idő után, ahogy ezeket megbeszéltük, akkor rájöttem, hogy végül is jól vagyunk együtt? Jól vagyunk. Most kell az a gyűrű a kezemre? Tökmindegy, majd összespórolok magamnak egy gyémántra, hogyha nagyon nem akar elvenni, és akkor lesz egy szép köves gyűrűm, és tojok az egészre” – mesélte Stohl Luca, aki ma már nem csak boldog feleség, hanem szülő is, hiszen május elején megszületett első gyermeke, aki a Róza nevet kapta.

Stohl Luca

Stohl Luca (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top