nlc.hu
Sztárok

Benedek Miklós Gálvölgyi drámájáról

Egyforma betegséggel küzd Gálvölgyi János és Benedek Miklós: „Ez bármikor leterítheti az embert”

Benedeket nagyon felkavarta, ami Gálvölgyivel történt.

Kísérteties a hasonlóság Gálvölgyi János és Benedek Miklós drámája között: mindketten ugyanolyan váratlanul kerültek kórházba és ugyanazzal a betegséggel küzdenek – írja a Blikk.

Benedek Miklós és Gálvölgyi János,

Benedek Miklós és Gálvölgyi János közös darabban is játszik: a Hárman a padon című 3 személyes előadásnak a két főszereplője – Fotó: nlc-montázs, fotók forrása: (b): MTI/Mónus Márton /// (j): MTVA/Gyűjtemény: Keleti Éva

„Mindketten szív- és érrendszeri gondokkal küzdünk, s ez bármikor leterítheti az embert. Tudom, mit élt át, ráadásul ugyanabban a kórházban, talán még ugyanabban az ágyban is volt, amelyikben én” – mondta a bulvárlapnak Benedek, hozzátéve: „Azt kérem a Teremtőtől, adjon még nekünk néhány jó évet. (…) Az nem lehet, hogy így érjen véget a pályafutásunk, befejezetlenül.

Benedek Miklós arról is beszélt a Blikknek, hogy korábban ő is ugyanezt élte át a mentőkkel, mint Gálvölgyi: „A feleségemmel mi is több mint 40 percet vártunk a segítségre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top