nlc.hu
Sztárok

Rálelt a 30 éve nem látott rokonára Sihell Ferry

30 év után talált rá az unokatestvérére a mulatóssztár, Sihell Ferry

Nem csak a származására derült fény egy DNS-vizsgálatból, hanem egy rokonára is rálelt.

Egy DNS-teszt után lelt rá a 30 éve nem látott unokatestvérére Sihell Ferry. A mulatóssztár az rtl.hu-nak mesélt a családegyesítésről. 

Sihell Ferry,

DNS-teszttel lelt rá régen látott rokonára Sihell Ferry – Forrás: rtl.hu – videó

Csináltattam egy DNS-tesztet. Én cigány származású ember vagyok. Arra gondoltam, hogy ha megcsináltatom ezt a DNS-vizsgálatot, akkor elsősorban India és ahhoz közeli részek fognak jönni. Nagy meglepetésemre, és egy fél világ dőlt bennem össze, kiderült, hogy görög – dél-olasz vagyok 38 százalékban” – árulta el Sihell Ferry, aki a vizsgálatnak köszönhetően az unokatestvérét is megtalálta, akiről 30 éven át nem tudott semmit.

Erre a weboldalra felkerült egy-egy ember, aki szintén megcsinálja a világ másik oldalán, és akkor látom, hogy van egy egyezés, (…) ami elég magas volt, és kiderítettük, hogy az ő unokatestvérem. Még pici gyermekkorában elvitték őt a szüleitől valamilyen okból kifolyólag, és hosszú évek teltek el, talán 30 év is eltelt azóta. Jött egy egyezés, felvettük a kapcsolatot, és tőlünk tudta meg, hogy az édesanyja őt még mindig várja, keresi. Tudtunk csinálni egy találkozót, ahol ők találkoztak. Sírtak-rítak, és az unokaöcsém még mindig tartja a kapcsolatot a szüleivel, (…) és nagyon örülnek egymásnak” – mesélte a Muzsika TV sztárja, aki 2 évvel ezelőtt trombózis miatt életveszélyes állapotba került.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top