nlc.hu
Sztárok

Tomán Szabina esküvője

Férjhez ment Tomán Szabina, csodaszép menyasszony volt – fotók

Gyönyörű helyen mondta ki az igent üzletember párjának.

Tomán Szabina, a Cápák között befektetője és párja, Szini Béla üzletember-vállalkozó május 27-én tartották az egyházi esküvőjüket, amit egy hangulatos, kizárólag a legközelebbi barátok és családtagok jelenlétében megtartott parti követett. A 43 éves üzletasszony Daalarna ruhában mondta ki az igent.

Tomán Szabina,

Mesésen festett Tomán Szabina a menyasszonyi ruhában – Fotó: Bella Rose Photography

Egy igazi időtlen, klasszikus ruhát kértem Benes Anitától, amely tartalmazza a Daalarna legfőbb stílusjegyeit is, azokat az apró kis finomságokat, amelyektől igazán egyedi és különleges lesz egy ilyen ruha. Anitával több mint húsz éve ismerjük egymást, sok közös élmény és ismerős köt össze minket. A próbák felszabadult, baráti hangulatban teltek, gyorsan megtaláltuk a közös hangot. Imádtam a Daalarnába járni, mert kicsit kizökkentettek ebből a rohanó üzleti világból, amiben nap mint nap létezem, de közben érzem, hogy igenis kell egy kis lágyság, egy kis kényeztetés. Igazán szerencsés vagyok Anitával és a Daalarna csapattal, mert teljesen zökkenőmentes volt mind a tervezés, mind a ruhapróbák folyamata. Úgy érzem, nem lehettem volna jobb kezekben. A végeredmény pedig magért beszél” – mesélte a Secret Stories-nak Tomán Szabina. 

Az üzletasszony és párja amúgy az esküvőjükkel elsőként avatták fel a Daalarna új rendezvényhelyszínét is, a Szentendrén található Daalarna Gardent.

Tomán Szabina,

Összeházasodott Tomán Szabina és Szini Béla – Fotó: Bella Rose Photography

Benes Anita divattervező a következőket árulta el a Cápák között sztárjának az esküvői ruhájáról: “Szabina ruhájának tervezésekor az volt a legfontosabb szempontom, hogy ragyogjon és jól érezze magát a ruhában – ezért semmilyen halcsontot vagy merevítőt nem használtunk. Szabina úgy tökéletes, ahogy van, ezért leginkább a világ legkényelmesebb ruháját próbáltam elkészíteni számára, amelyben önmaga maradhat, és felszabadultan élvezheti a nagy napot. Egy igazi klasszikus esküvői ruha lett a végeredmény, amely gyakorlatilag a menyasszony archetípusának leképződése. Egy teljesen zárt, hosszú ujjú, karcsúsított ruhát készítettünk el neki nagy szoknyával, hatalmas anyagbőséggel (csipke és tüll alapanyagok dominanciájával), amely modern, letisztult és időtlen hangulatot áraszt. Talán az alapanyag kiválasztása jelentette a legnagyobb kihívást a folyamatban, ugyanis szerettünk volna egy nagyon klasszikus, finom csipkét, ami semmiképpen sem túlzóan modern, de mégis az aktuális trendeknek megfelelő. Úgyhogy egy nagyon különleges, hímzett, törtfehér csipkét választottunk krémszínnel, ami ezüsttel és apró gyöngyökkel van hímezve. A ruha letisztultsága nagy részletgazdagsággal is párosul: hetekig tartó kézműves folyamat eredménye, hogy az utolsó kis díszítések, csipkevirágok, applikációk is a helyükre kerültek“.

A CIKKBEN TALÁLHATÓ FOTÓKAT ENGEDÉLLYEL KÖZÖLJÜK. A FOTÓK ENGEDÉLY NÉLKÜLI FELHASZNÁLÁSA TILOS, ÉS JOGI KÖVETKEZMÉNYEKET VONHAT MAGA UTÁN. A CIKK SZÖVEGÉBŐL KIZÁRÓLAG SZÓ SZERINTI IDÉZET EMELHETŐ KI, AZ IS CSAK OLYAN FORMÁBAN, HOGY JELENTÉSE A KÖRNYEZETÉBŐL KIRAGADVA NEM MÓDOSULHAT. AZ ANYAGNAK TOVÁBBÁ TARTALMAZNIA KELL A SECRET STORIES CIKKÉRE TÖRTÉNŐ SZÖVEGES ÉS HIPERLINK HIVATKOZÁST.

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top