nlc.hu
Sztárok

Kórházban volt Árpa Attila édesapja

Életveszélyben volt Árpa Attila édesapja

Tíz perc alatt kiért hozzá a mentő.

Árpa Attila édesapja, Árpa Joschi – aki a kétezres évek elején a TV2 kreatív igazgatójaként dolgozott – váratlanul rosszul lett május 20-án. Az idős férfihez a családja rögtön mentőt hívott – írja a Bors. Abban azonban csak reménykedni tudtak, hogy a várostól távol fekvő birtokra idejében megérkezik az életmentő segítség. Végül tíz perc alatt ott volt a mentő. “Mosonmagyaróvárról indultak és jóformán tíz perc alatt ott voltak a „semmi közepén”. A mentőorvost, a mentősöket és a Karolina kórház személyzetét is illeti a dicséret” – számolt be akkor a történtekről a színész.

Árpa Attila,

Édesapjáért aggódott Árpa Attila – Fotó: Sajtószoba

Most azonban friss hírek érkeztek Árpa Attila édesapjáról, akit a múlt héten végig kórházban kezeltek. A korábbi Nagy Ő a közösségi oldalán tette közzé, hogy az édesapja túl van a nehezén. Posztjából kiderül, hogy Árpa Joschit hazaengedték a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikából, a színész pedig köszönetet mondott az intézmény dolgozóinak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top