nlc.hu
Sztárok

Baukó Éva spoilerezéseiről

Baukó Éva elárulta, miért spoilerezte el a sikerműsorokat

Bocsánatot kért utólag.

Baukó Éva rendre kikotyogja a Facebookon a sikerműsorok győzteseit. Az egykori Való Világ-játékos a Survivor, a Nyerő Páros, A Konyhafőnök VIP, valamint az Ázsia Expressz végkimenetelét is már spoilerezte. A Blikknek most elárulta, mi volt a célja mindezzel.

Baukó Éva,

Baukó Éva előre tudja a sikerműsorok kimenetelét és ezt nem is titkolja – Forrás: TV2 / Pénzt vagy éveket! – videó

Egyszerűen fel akartam hívni az emberek figyelmét, hogy olykor nagyon brutális csalásokkal manipulálják a műsorokat. Azt gondolom, hogy elvették az izgalom élményét a nézőktől, mivel átverték őket” – indokolta Baukó Éva, hangsúlyozva: ebből anyagi kár nem keletkezett, rengetegen nézték ezeket a műsorokat már azért is, hogy tényleg bejönnek-e a “jóslatai”.

Az informátorairól mélyen hallgatott, annyit viszont elárulta, hogy az újabb műsorok végeredményeit is kivétel nélkül tudja, de ezeket már nem fogja elspoilerezni.

Baukó Éva a spoilerezésről a Palikék világa by Manna legújabb adásában is beszélt, sőt bocsánatot kért az interjúban a műsorokon dolgozó emberektől és a nézőktől. “Úgy éreztem, ez a legjobb megoldás, mivel tényleg sajnálom, ha valakit ezzel megbántottam” – magyarázta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top