nlc.hu
Sztárok

Oroszlán Szonja nem akar megfelelni a társadalmi elvárásoknak

Oroszlán Szonja elárulta, miért nem akart soha gyereket

Felszabadító érzés volt számára, amikor beismerte, hogy nem akar anya lenni.

Oroszlán Szonja Rónai Egonnak, az ATV YouTube-csatornáján péntek estétől látható Húzós című podcastben vallott őszintén az érzéseiről, illetve a szülőség gondolatáról. A színésznő nem gondolja, hogy számára az anyaság egy jó út lett volna, hiszen túlságosan élvezi a szabadságot.

Oroszlán Szonja

Oroszlán Szonja (Fotó: Trenka Attila)

„Őszintén szólva soha nem akartam gyereket, ezért nem is volt nehéz lemondani az anyaságról. Hiszen csapongó életet élek, mindig megyek valahova, és szűnhetetlen bennem a szorongató vágy, hogy megtartsam a szabadságomat. Ebbe az életformába nem fért bele a gyerek. Sokáig meg akartam felelni a társadalmi elvárásoknak, mivel mindenki szült körülöttem, de bennem nem volt meg az érzés, ami ehhez kell. Úgy gondolom, az állatokkal való munkában ki tudom élni az anyai ösztöneimet. Rá kellett jönnöm arra, hogy a gyerekvállalás egyszerűen nem nekem való, és nem is szeretném. Nagyon megnyugtató volt, amikor ezt bevallottam magamnak, onnantól kezdve többet nem is görcsöltem rajta. Könnyedén beszélek erről a témáról másoknak is, és mindig elmondom, hogy ez az én döntésem. Azért, mert nő vagyok, nem kötelező anyává válnom” – nyilatkozta az elvált Oroszlán Szonja, majd arról is beszélt, hogy a szülei mit szóltak a döntéséhez.

„Annak ellenére, hogy egyke vagyok, a szüleim könnyedén elfogadták, hogy nem szeretnék gyereket. Talán ez annak is köszönhető, hogy soha nem a tradicionális értékek szerint működött a családom.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top