nlc.hu
Sztárok

Vágó Piros a válásáról, újrakezdéséről

Vágó Piros a nulláról kezdte újra, de ma már köszöni szépen, jól van: válása után újra szerelmes

A rádiósműsorvezető sok nehézségen van túl, de úgy érzi, újra sínre került az élete.

Vágó Pirosnak  a nulláról kellett újra felépítenie magát, ráadásul el is vált. Új nyilatkozatában arról beszélt, hogy már úgy érzi, újra sínen van az élete, sőt már új párja is van.

Vágó Piros

Fotó: Vágó Piros/Facebook

„Több szinten kijutott az újrakezdés: elment anyukám, akivel szoros kapcsolatom volt, átestem egy életközépi krízisen, ráadásul különköltöztünk a férjemmel. Két évig nem fogadtam el anyukám halálát. Egy idő után kikényszeríti az élet, hogy meggyászold valaki elvesztését, ez pedig piszkosul tud fájni” – nyilatkozta Piros a Hot! magazinnak.

Az édesanyja halála után egy válással is meg kellett birkóznia, de hálás azért, mert a férjével szépen tudtak szétválni.

„Úgy nőttem fel, hogy anyu nem állt szóba apuval, így tudtam, hogyan lehet a legrosszabbul reagálni egy szétválásra. Eleinte figyeltünk a szóhasználatra, finoman adagoltuk és azt mondtuk, hogy különköltöztünk. Ahogyan telt az idő, a fiam is belátta, hogy ez neki is jobb, 12 éves volt a történtekkor, most 14. Az adott körülményekhez képest szerintem sikerült megoldani” – nyilatkozta az anyuka, akire ma már újból rátatált a szerelem. Új kedvesével ugyan nem élnek együtt, de része az életének, ismeri a fiát, vannak közös programjaik. 

Vágó piros 2021-ben indított el egy gasztronómiával kapcsolatos rádióműsort, előtte azonban három évig nem hallhattuk az éterben. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top