nlc.hu
Sztárok

Vészhelyzet szereplői régen és most

Ennyit változtak a Vészhelyzet kedvenc sztárjai a forgatás óta

15 évad, 331 epizód, rengeteg eset és még több sztár, akikért azóta is rajongunk. Nézd meg, hogy festenek ma a Vészhelyzet kedvencei!
Vészhelyzet

1994-ben, azaz közel 30 éve indult útjára a Vészhelyzet, ami a ’90-es évek egyik legnézettebb sorozatának számított. A szokásos kórházi drámán túlmutatva a sürgősségi osztály életébe nyerhettünk bepillantást, amire korábban nem volt példa, részben ennek is köszönhető töretlen népszerűsége. A sorozat 15 évadon keresztül futott, és bár újabb és újabb karakterek tűntek fel a megyei osztályán, sőt, a szériának köszönhetjük az egyik legszerencsétlenebb figurát is a tévétörténelemben, az eredeti gárdát nehéz volt felülmúlni. Az alkotók védelmében szóljon, hogy megpróbálták, több-kevesebb sikerrel.

Az ötös fogatot Anthony Edwards (Mark Greene) George Clooney ( Doug Ross), Sherry Stringfield (Susan Lewis), Noah Wyle (John Carter medikus) és Eriq La Salle (Peter Benton) alkották. Julianna Margulies csak vendégszereplőként tűnt fel az első részben Hathaway nővér szerepében, de végül ő is állandó szereplővé nőtte ki magát, hála a dr. Ross-szal szövődött szerelmi szálnak.

A forgatás óta sokat változtak a szereplők, ideje feleleveníteni, mi történt velük az elmúlt években!

Anthony Edwards
Megnézem
Összes kép (9)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top