nlc.hu
Sztárok

Érdekességek Noor Alfallahról

5 érdekesség Al Pacino 53 évvel fiatalabb párjáról, Noor Alfallahról

Tegnap futótűzként terjedt a hír, miszerint a Keresztapa filmek sztárja hamarosan újra édesapa lesz, méghozzá egy 29 éves nőtől. De ki is pontosan az a Noor Alfallah?

Al Pacinóék tavaly április óta alkotnak egy párt, a szerelem pedig hosszéletűnek bizonyult, Noor Alfallah ugyanis már nyolc hónapos terhes. Az Oscar-díjas és többszörös Emmy-, Tony- és Golden Globe-díjas olasz származású amerikai színésznek eddig három gyereke született, méghozzá két különböző nőtől. A gyerekek már mind felnőttek: az egyik lánya 33 éves, az ikrek pedig 22 évesek. Összeszedtünk pár érdekességet, melyeket tudni lehet a 83 éves Al Pacino új választottjáról.

Noor Alfallah

Noor Alfallah és Al Pacino (Fotó: Northfoto)

Több hírességgel is hírbe hozták

A 29 éves nő 2017-ben állítólag járt a 79 éves Mick Jaggerrel, majd a 61 éves Nicolas Berggruen nevű milliárdossal, illetve a 93 éves Clint Eastwooddal is. Eastwood kapcsán Alfallah később azt nyilatkozta, hogy csak a család barátja volt. Mindig is az idősebb férfiakat szerette, jelenlegi kedvese még az édesapjánál is idősebb.

Imád fotózkodni hollywoodi celebekkel

Az 53 ezres követőtáborral rendelkező Alfallah közösségi oldalán számos ismert személyiséggel látható, például Timothée Chalamet is feltűnik egy képen, sőt, egy magyar honfitársunk, a filmrendező, Nemes Jeles László is szerepel a profiján. 

2020-ban kezdett el randevúzni Al Pacinóval

A pár a koronavírus-járvány idején ismerkedett meg. A korkülönbség számukra nem akadály, a közös barátaik szerint élvezik egymás társaságát, emellett a színész jókat beszélget fiatal kedvesével. 

A szórakoztatóiparban dolgozik

A Los Angelesben élő Noor Beverly Hillsben nevelkedett, és a UCLA Film- és Televíziós Iskolában tanult, a várandóssága előtt producerként tevékenykedett. Szoros barátságot ápol az Oscar-díjra jelölt producerrel, Brian Grazerrel és feleségével, Veronicával is.

Noor Alfallah

Noor Alfallah és Nicolas Berggruen (Fotó: Getty Images)

Fontos számára a család

Alfallah mindent megoszt két testvérével, akik szintén a filmes világban dolgoznak. Családja állítólag örül a választottjának. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top