nlc.hu
Sztárok

Dobó Ági hihetetlenül fura szokása

Dobó Ági bevallotta, beszélget a növényeivel

Szerinte beválik.

Dobó Ági örömmel avatja be követőit a mindennapjaiba és mesél nemcsak magánéletéről, hanem hobbijairól is. Túlzás lenne ugyan azt állítani, hogy a gasztronómia csak egy hobbi számára, hiszen nyert már főzőműsort és írt receptkönyvet is

Dobó Ági

Fotó: Instagram

Legutóbbi Instagram-posztjában viszont egy másik szenvedélyéről mesélt, a kertészkedésről. A szépségirálynő nem csak virágokat szeret ültetni, hanem mindenféle zöldséget és gyümölcsöt is, amik gyönyörűen virágoznak nála. Ennek a titkát osztotta meg. 

„Bár imádok aludni, azért ilyen időben nem rossz korán kelni, locsolni, kávézni… Én azon »furák« közé tartozom, aki beszél is a növényeihez, mert annyira boldoggá tesz, ahogyan élnek, nőnek, új hajtást, virágot, gyümölcsöt hoznak! Épp a napokban meséltem valakinek, hogy tuti működik, mert én szinte bármit ültetek, imád nálunk élni!” – lelkesedett Ági, a fotókról pedig úgy tűnik, valóban beválik a technikája. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top