nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi és Burján Szafi konfliktusa

Évekig háborúzott Schobert Norbival a gasztroblogger, Burján Szafi: „Az volt a legfájdalmasabb, amikor a vetéléseim miatt bántott”

Béres Alexandra legutóbbi botránya Norbival arra késztette Burján Szafit, hogy nyilvánosságra hozza a vele történteket.

Béres Alexandra mellett a gluténmentes konyha ismert hazai képviselőjének, Burján Szafinak is sok álmatlan éjszakát okozott Schobert Norbi. A gasztroblogger most először, a Story magazinnak mesélt részletesen minderről.

Burján Szafi,

Burján Szafiból előtörtek a régi sérelmek – Fotó: Story magazin – címlap

„Táplálkozási tanácsadóként Norbi első termékeit még én magam is ajánlottam az ügyfeleimnek, de csalódtam benne, amikor irányt váltott a cége. Olyan elvek és ezek mentén olyan termékek jelentek meg, amelyekkel már nem értettem egyet, sőt a kalóriatartalom sem volt feltüntetve rajtuk. Ezt jeleztem Norbinak, mire ő kijelentette, ha nem tetszik valami, akkor csináljam utána jobban, és kitiltott a Facebook-csoportjából” – árulta el Szafi a vitájuk tényleges kezdetéről. Pedig azt mondja, óriási reklámot csinált a receptjeivel Norbiéknak, számos vásárlót irányított a boltjaikba, ingyen és bérmentve.

2015 tavaszán a Nébih visszahívott néhány problémás termékeket, amit Szafiék webáruháza is forgalmazott. A gasztroblogger szerint a fitneszguru az egészet úgy kommunikálta, hogy az emberek azt higgyék, köze van a problémás termékek gyártásához. „Kértem, vegye le ezt az oldaláról, de nem tette. (…) Akkor találkoztam először a szándékos rosszindulatával” – panaszolta Szafi, aki elárulta: Norbi ezután sokkal messzebbre is elment. „Az egész hadakozásunk alatt az volt a legfájdalmasabb, amikor a vetéléseim miatt bántott. (…) Norbi ezt is az ellenem indított kampányában használta fel, mondván, erről is a mindenmentes táplálkozásom tehet” – mesélte Szafi, aki arról is beszélt: bármi is történt, az ő szívében nincs harag, de sajnálat sem Norbi felé. „Bármit mond, már nem veszem magamra, megtanultam a leckét” – jelentette ki.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban, amely ezen a héten dupla címlappal jelent meg!

Story magazin

 

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top