nlc.hu
Sztárok

Vitézzé avatták Varga Viktort

„Hatalmas megtiszteltetés”- vitézzé avatták Varga Viktort

Eddig is foglalkozott a magyarságával, de most felerősödött benne a nemzeti öntudat.

Varga Viktor az Instagram-oldalán osztotta meg a nagy hírt, miszerint a napokban – többekkel együtt – vitézzé avatták a Szent Flórián templomban. Az énekes hatalmas megtiszteltetésként tekint a kitüntetésre.

Varga Viktor

Fotó: Instagram

„Végig extatikus élményben volt részem, de mikor a »Hazámat szolgálom!« mondatot kiejtettem, valami igazán erős áhítat lett úrrá rajtam. Eddig is foglalkoztam a magyarsággal, a hagyományainkkal, a nemzeti érzésekkel és identitással, de mióta saját szeletem van a magyar földből méginkább érzem fontosságát, hiszen igazán összefonódtam vele. Hatalmas megtiszteltetés, hogy a rend tagjai tudtom nélkül figyelemmel kisérték munkásságomat, és bizalmukkal megajándékoztak” – írja közösségi oldalán, majd hozzátette, bárhol járt a világban, a magyarságot mindenhol ismerik és elismerik, a kultúránkból mindenhol megtalálható egy kis darabka.

„Rendkívül régre visszanyúló őskultúránk van. Ezek fellelésekor érkezett a felkérés a Nemzeti Lovas Színháztól, hogy írjam meg a Fehérlófia musicalt, aminek boldogan eleget tettem, összevásárolva ősi magyar hangszereket, felkutatva és feljátszva régi dallamokat. Valahogy így indult el bennem a nemzeti öntudat… ezt követve az élet számtalan hasonló építő lehetőség elé állított” – zárta szavait Varga Viktor, aki már a profilja nevét is megváltoztatta, beleírva a vitéz szót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top