nlc.hu
Sztárok

Arnold Schwarzenegger náci apa vallomás

Arnold Schwarzenegger náci apját okolja a testvére haláláért

A színész kőkemény kritikával illette az apját a saját életéről szóló dokumentumfilmjében, aki nem volt egyszerű természetű ember.
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger új Netflix-dokumentumfilmjében, az Arnoldban beszél arról, hogy ő és testvére milyen bántalmazást szenvedtek el az apjuktól. Schwarzenegger apja, Gustav a náci párt tagja volt a második világháború alatt, és megsebesült a sztálingrádi csatában. A férfi folyton versenyeztette őket a bátyjával, Meinharddal, de az is előfordult, hogy kezet emelt rájuk.

Volt egyfajta skizofrén viselkedés, aminek a bátyám és én tanúi voltunk otthon. Volt a kedves apa, máskor viszont részegen jött haza hajnali háromkor, és ordítozott. Felébredtünk, és hirtelen nagyot dobbant a szívünk, mert tudtuk, hogy ez azt jelenti, hogy bármikor megütheti anyámat, vagy megőrülhet.

Schwarzenegger úgy gondolja, hogy bátyja azért nyúlt az ital után, mert nagyon kemény nevelést kaptak.

Az a fajta nevelés, amit kaptunk, hasznos volt egy olyan valakinek, mint én, aki belül nagyon erős és nagyon határozott, de a bátyám törékenyebb volt. Az otthoni brutalitás, a verések, amelyeket néha kaptunk a szüleinktől – mindezt szerintem nem tudta elviselni. Természeténél fogva sokkal finomabb ember volt” – tette hozzá. Burkoltan célozva arra, hogy apjuknak köszönhető, hogy hamar elvesztette a testvérét.

Meinhard 24 évesen halt meg autóbalesetben, miután nekiütközött egy telefonoszlopnak, ittas állapotban.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top