nlc.hu
Sztárok

Oszvald Marika és Bajor Imre közös fotó

Megható fotó került elő Bajor Imréről és az igéző tekintetű Oszvald Marikáról

Eddig is tudtuk, hogy Oszvald Marika gyönyörű fiatal nő volt, de ezen a képen még így is sikerült meglepetést okoznia. Nézd meg, és meglátod, miért!

Oszvald Marika egy évvel ezelőtt vált nagymamává, amikor Kriszta lánya anya lett, és megszületett az unokája, aki a ritka Vince nevet kapta. A 71 éves színésznő imádja az új szerepét, korábban úgy nyilatkozott, hogy igyekszik minden időt kihasználni, amit a család legifjabb tagjával tölthet.

Ugyanakkor ő is volt fiatal, ahogyan azt a következő fotó is bizonyítja. A színésznő a harmincas éveiben járhatott, amikor a Bajor Imrével közös kép készült róluk. Marika hátulról ölelte a színészt, láthatóan szoros kapcsolatot ápoltak egymással, ami érthető, hiszen legendás duót alkottak a Mágnás Miska című operettdarabban. Olyannyira összenőtt a párosuk, hogy Bajor halála után az Operettszínház egy évig nem is játszotta az előadást. Végül az agydaganatban elhunyt színész helyét Peller Károly, Marikáét pedig Peller Anna vette át. 

A szubrett hosszú, szőke haja pont olyan, amit minden nő megirigyelne, ez a tekintet pedig jó néhány férfiszívet összetörhetett akkoriban. Főleg, ha azt nézzük, hogy az egyénisége mindig lehengerlő volt.

Oszvald Marika és Bajor Imre

Fotó: Fotocentrál/x Archívum Story-Best

Marika nemrégiben arról mesélt, hogy bár már nem olyan az alakja, mint fiatalabb korában, de évek óta tartja a súlyát. Aktív életet él, és bármikor ifjoncokat megszégyenítő lendülettel vágja ki a cigánykereket is.

„Nemcsak esztétikai szempontból fontos ez számomra, hanem az egészségem miatt is. Ugyan mindig is két végén égettem a gyertyát, de szeretnék még jó sokáig aktív életet élni. Imádom az életet, imádok bolondozni, szeretném látni felnőni az unokámat” – mondta 2022-ben.

A színésznő meglehetősen fiatalon került a pályára, korábban olyan fekete-fehér fotókat is találtunk róla, amin valószínűleg alig töltötte be a húszat. Ezeket se hagyd ki!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top