nlc.hu
Sztárok

Sárközi Ákosék építkeznek

Sárközi Ákos kiakadt az árakon: „Az anyagiak miatt is tolódhat a költözés”

A séf szerint azért, mert híres, nincs a bőr alatt is pénz.

Sárközi Ákos és felesége jelenleg építkeznek. Sokáig keresgéltek, mire rátaláltak arra az épületre, ami elhelyezkedésében és adottságaiban is elnyerte a tetszésüket. Csak a falakat hagyták meg, alapos korszerűsítésbe kezdtek. Bár szeptemberben szeretnének beköltözni, Ákos szerint erre kevés az esély, már csak az árak miatt is.

Sárközi Ákos és Sárközi Éva

Sárközi Ákos és Sárközi Éva (Fotó: Olajos Piroska)

„Az anyagiak miatt is tolódhat a költözés. Még a kezdet kezdetén készítettünk egy költségvetést, és maradjunk annyiban, hogy naivak voltunk… Hátborzongató árak vannak. És szeretném leszögezni, attól, hogy híresek vagyunk, az még nem jelenti azt, hogy a bőrünk alatt is pénz van. Bár úgy lenne ” – árulta el a séf a BESTnek, majd a felesége így folytatta. 

„A bérelt házban érthetően egy szöget sem verhettünk be. Már azt is tudom például, hogy a nappali legnagyobb falára milyen képet festek majd. Nagy kaland a felújítás, és noha jár némi stresszel, az eltörpül amellett, hogy nemsokára beköltözhetünk az első közös házunkba” – tette hozzá Sárközi Éva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top