nlc.hu
Sztárok

Stana Alexandra megnagyobbíttatta a melleit

Stana Alexandra nagyobb melleket csináltatott: „Tizenhat éves korom óta dédelgetett álmom vált valóra”

Hosszú évek után úgy döntött, hogy kés alá fekszik.

Stana Alexandra az Instagram-oldalán jelentkezett be, ahol leírta, hogy valóra váltotta egy régi álmát, és megnagyobbította a melleit. A táncos döntését örömmel fogadták a követői.

stana alexandra

Stana Alexandra (Fotó: Instagram)

„Ma egy tizenhat éves korom óta dédelgetett álmom vált valóra. Egészen kicsi gyermekkoromban kezdtem el a táncot, a testem úgy formálódott, ahogy az ehhez a szakmához a legmegfelelőbb. Olyan izomzatom lett, ami szerencsére (lekopogom) megvédett mindenféle sérüléstől, de sajnos valahogy a nőies vonalak a felsőtestemet illetően elmaradtak. Soha nem volt problémám a kis mellekkel, de nekem konkrétan nem nőtt oda semmi. Voltak időszakok, amikor próbáltam elengedni, volt, hogy időm sem volt ilyesmivel foglalkozni, de most minden klappol. Bár sosem hangoztattam, minden évben elképzeltem, mennyivel boldogabb lennék, ha csak egy kicsivel több lenne. Úgy éreztem, ennek most jött el az ideje! Ezelőtt nem volt semmilyen plasztikai beavatkozásom, de abban biztos voltam, hogy ha egyszer lesz rá lehetőségem, ezt az egyet bevállalom. Ma valóra vált az álom, túl vagyok a műtéten és jelenleg a szobában el vagyok kényeztetve! Nagyon hálás vagyok neked, Zsolt, és a fantasztikus csapatodnak!” – írta a szerelmes Stana Alexandra, aki dr. Krasznai Zsolthoz látogatott el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top