nlc.hu
Sztárok

Barabás Évi a pályájáról

Nagyot bakizott Barabás Évi, majdnem otthagyta akkor a tévét

Először beszélt erről a Fókusz műsorvezetője.

Barabás Évinél – aki 22 éve az RTL egyik vezető arca – kevésen múlt, hogy ne egészen más irányt vegyen az élete. Minderről a Vasárnapi Blikknek mesélt a bonyhádi származású tévés.

Barabás Évi,

Kollégája vigasztalta anno Barabás Évit – Fotó: Sajtóklub

28 éves voltam, amikor a Riporter kerestetik-győzelem után, egy életem, egy halálom, feljöttem Budapestre azzal a hozzáállással, hogy vagy megszokom, vagy megszököm. (…) Kerestem az utam, és nagyon igyekeztem, hogy fel tudjam venni a tempót, megértsem, mi, hogyan és miért történik körülöttem. Akkor még a Magyar Televíziónál voltam, és emlékszem, egyszer elrontottam valamit. Annyira a szívemre vettem, hogy ha Siklós András híradós kollégám akkor nem telefonál utánam, és én sírva nem hallgatom végig, hogy “holnap azért gyere dolgozni”, akkor nem vagyok ma itt” – vallotta be a Fókusz műsorvezetője.

Az 54 éves Barabás Évi a bulvárlapnak adott hosszú interjúban többek között a 40-50 év feletti női tévésekről is elmondta a véleményét: “Talán mi vagyunk a hagyományos televíziózás utolsó állandó arcai, akiket a nézők még mindig a nappalijuk állandó vendégeként tartanak számon. Ezzel persze tudok küzdeni magamban, hiszen azt nem könnyű viselni, hogy az emberekkel együtt öregszem, és azzal, hogy képernyőn vagyunk, azt is vállaljuk, hogy a velünk történő változásokat végignézi egy ország. Közben meg azt gondolom, hogy hála istennek, megéltem ennyi évet“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top