nlc.hu
Sztárok

Senkinek nem kell Koós János vitorlása

Még mindig eladó: senkinek nem kell Koós János vitorlása

Koós János négy évvel ezelőtti halála után lánya, Koós Réka örökölte édesapja szeretett vitorlását.

Még mindig nem sikerült túladni Koós János egykori, DIXI 32-es típusú vitorlásán, jelenleg is Alsóörsön parkol, és várja új tulajdonosát – írja a Blikk.

Koós János vitorlása

(Fotó: Olajos Piroska/fotocentral)

“Nemrég érdeklődtem a megadott telefonszámon az úrtól, aki intézi az eladást, és mondta, hogy még aktuális a hirdetés, nem sikerült eladnia a hajót. Elmondása szerint vannak érdeklődők, de komoly vevő még nem volt. Maradt az 5,7 milliós vételár, viszont ahogy kivettem a szavaiból az ár alkuképes….Véleményem szerint nem lesz könnyű eladni, mert ahogy láttam, komoly felújításra szorul, az eladó szerint ugyanannyit kell rá költeni, mint amennyiért meg lehet venni. Nagy beruházás és sok munka, ennyiért már egy jóval újabbat is lehet venni, ugyanakkor az eszmei értéke felbecsülhetetlen. Az viszont tény, hogy a hajónak nagyon jó alapja van, hiába harmincéves, a szerkezete hibátlan. Látszik, hogy Koós János magának építtette, minőségi munka, de ráfér a renoválás” – mondta egy érdeklődő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top