nlc.hu
Sztárok

Meghalt Treat Williams

Motorbalesetben meghalt Treat Williams, a Hair sztárja

Hétfő délután motorbalesetben hunyt el Treat Williams.

Meghalt Treat Williams, az Everwood és a Hair sztárja, miután hétfő délután motorbalesetet szenvedett – írja az Index.

A színész 71 éves volt, halálhírét pedig a képviselője, Barry McPherson erősítette meg a People-nek. 

Ma délután vesztette életét. Épp kanyarodott, amikor elütötte egy autó

 

– nyilatkozta McPherson. 

Treat Williams

Treat Williams (Fotó: Getty Images)

Jacob Gribble, Dorset tűzoltóparancsnoka elmondta, hogy a baleset hétfő délután 5 óra körül történt a vermonti városka közelében. A nyomozók úgy vélik, hogy autó vezetője nem vette észre kanyarodáskor a motoron közlekedő Williamset. Gribble szerint az incidensben egyedül a színész sérült meg, akiért mentőhelikopter érkezett, hogy New Yorkba szállíthassák.

 

A Vermonti Állami Rendőrség hétfőn egy sajtóközleményben is megerősítette Williams személyazonosságát, illetve a baleset részleteit. Közölték, hogy a nyomozás még kezdeti szakaszban van. 

Treat Williams hírnevét a Broadway-musical alapján készült 1979-es Hair című film hozta meg. Miloš Forman filmjében Williams George Berger szerepét alakította. A színészt később Golden Globe-díjra is jelölték a filmben nyújtott alakítása miatt. 

Williams számos filmben játszott, azonban a színpadi szereplés sem állt tőle távol. Drama League-díjat nyert a Broadway-ben nyújtott munkájáért. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top