nlc.hu
Sztárok

Csákányi Eszter és a családalapítás

Csákányi Eszter ezért nem vállalt soha gyereket: „Nagyon önző állapot az, amit én éltem”

A színészlegendának mindig is a szakmája volt a legfontosabb.

A nemrég 70. életévét betöltő Csákányi Eszter őszintén vallott a magánéletéről. Mint mondja, a színpadért cserébe mindenről lemondott, ami másnak fontos lehet.

„Az emberi kapcsolataim valószínűleg megsínylették ezt a fajta megszállottságomat. Nagyon önző állapot az, amit én éltem. Olyan értelemben, hogy nincs családom, nincs gyerekem. Én mindig csak színész akartam lenni, és tudtam, hogy nagyon nehéz megoldani, hogy igazán jól működjek családban” – kezdte Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában, majd arról is beszélt, hogy az anyaság számára csak egy röpke gondolat volt.

„Nem is tudom, akkor az ott egy pillanatnyi állapot volt. Valószínű, hogy éppen szerelmes voltam. De valahogy a szerelmeim is úgy alakultak, hogy hamar kiderült, egymást talán jobban szeretjük, mint hogy legyen egy közös gyermekünk… Lehetett volna, de ott a hihetetlen józanságom figyelmeztetett, hogy egyedül én ezt nem fogom tudni végigcsinálni, és nem is akarom.” 

Csákányi Eszter

Csákányi Eszter (Fotó: Toroczkay Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top