Sztárok

Merj ragyogni!

Az elmúlt 30 évben igazi legendává váltak a Nuxe Huile Prodigieuse® többfunkciós szárazolajok. Ezek az ikonikus termékek érzéki illatukkal és utánozhatatlan selymes textúrájukkal a kezdetektől fogva rabul ejtik a használóikat.

Merj ragyogni!
„Szépségtitok” az elfoglalt nőnek

Minden nő álma, hogy arca, haja és bőre is makulátlan legyen. A Nuxe Huile Prodigieuse® szárazolajak segítségével bárki a „szépségtitok” birtokosává válhat. Ezek a multifunkciós olajok ugyanis nem csupán védik, de helyre is állítják bőrünk és hajunk hidratáltságát.

Legalább 98%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaznak, melyekből egyik sem állati eredetű, így a vegán és natúr kozmetikumok preferálói számára is tökéletesek. A szabad gyökök elleni harcban az antioxidáns hatású E-vitamin-kivonat és értékes zsírsavak segítenek, amelyek felvitel után azonnal felszívódnak, nem hagynak ragadós érzést, sem az arcunkon, sem a testünkön, de még a hajunkon sem. Cserébe viszont védelmet nyújtanak a környezet okozta káros hatásokkal szemben, halványítják a terhességi csíkokat és striákat, és az UV-sugárzás káros hatásait követően újjáélesztik a bőrünket.

Szinte percek alatt felszívódik az olaj, száraz, selymes érzést és napsütötte érzéki illatot hagyva maga után.

7 értékes és 100%-ban növényi olaj teszi lehetővé, hogy a Nuxe Huile Prodigieuse olajok ilyen egyediek legyenek:

  • hidratáló tsubakiolaj,
  • bőrmegújító argánolaj,
  • tápláló makadámiaolaj,
  • bőrsimító borágóolaj,
  • hidratáló kaméliaolaj,
  • bőrvédő mogyoróolaj és
  • puhító, édes mandulaolaj.

Merj ragyogni!
A Nuxe Huile Prodigieuse® olaj három illatban már rengeteg rajongót szerzett magának.

Az eredeti Huile Prodigieuse® legendás illatát a narancsvirág és a magnólia és kelti életre.

A virágos Huile Prodigieuse® Floral alapjegye itt is a narancsvirág és a magnólia, de kiegészül a fehér pézsma, a bergamott és a citrusok vibráló jegyeivel. Szinte egy valódi virágcsokor csábító illatát tárva elénk.

A Huile Prodigieuse® Bio Neroli alapját a biogazdálkodásból származó összetevők adják. A Neroli narancsvirág illata abszolút megnyugvást kelt.

Nyárra szeretnél valami különlegeset? Válaszd a szépség határtalan forrását, most arany csillámokkal teli változatban!

Az aranyló „Or” változat ugyanazzal a káprázatos illattal és formulával csábít, kiegészítve finom, ásványi eredetű csillámokkal. Tökéletes nyári kiegészítő, hiszen gyönyörű csillogást ad a napsütötte bőrnek és a hajnak is. Gyönyörűen mutat a kulcscsonton, a vállakon vagy akár az arcon is, highlighter helyett!

Merj ragyogni!
A francia nők kedvence, a te kedvenced terméked lesz ezen a nyáron is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top