nlc.hu
Sztárok

Zséda a karrierjéről vallott

Zséda nem szerette a díva jelzőt, mert nagyképűnek találta

A következő nagykoncertje is a Díva címet kapta, melynek nyomós oka van.

Zséda Lírának hívta volna a koncertet, ám Bán Teodóra, a Margitszigeti Szabadtéri Színpad igazgatója viszont úgy találta, ez nem elég ütős, és némi bánatot sugall.

„Persze, valóban »díváztak« le már engem annyiszor az idők során, de mégis más, ha az ember plakátokon hirdeti ezt magáról. Kicsit talán nagyképűnek éreztem. Mert szerintem ezt a jelzőt meg kell szolgálni, ki kell érdemelni, már ha a szó valódi értelmében szeretnénk rá gondolni, nem úgy, ahogy sokan használják. Mert nem attól lesz valaki díva, hogy flitteres estélyit vesz fel” – mondta a Nők Lapjának az újra szerelmes énekesnő, de végül mégis rábólintott a Dívára.

Zséda

Zséda (Fotó: Birton Szabolcs)

„Arra jutottam, hogy mostanra már tényleg annyi minden van mögöttem, hogy talán mégiscsak megszolgáltam. Hiába jön mindenfelől – pláne Magyarországon – az az üzenet, hogy csak a fiatalságnak van értéke, én pont fordítva gondolom. Szerintem Andie MacDowell, Jane Fonda, Sophie Marceau képvisel igazi értéket, azok a nők, akik mögött gazdag, sűrű, fényes intellektussal és tehetséggel végigvitt évek vannak, és még most is van mit mondaniuk. Én az ilyen időtlen nők közé szeretnék tartozni, akikre nemcsak a szexi korszakukban figyelnek oda, hanem később is.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top