nlc.hu
Sztárok

Orsovai Reni pánikbeteg

Orsovai Reni pánikbetegségéről vallott: „15 kilót fogytam, volt, hogy nem tudtam felállni”

Mindenki számára érzékeny témáról mesélt őszintén.

Orsovai Reni 16 éves kora óta pánikbetegséggel küzd. Tavaly nyáron azonban újabb tünetei jelentkeztek: rosszullétek kínozták, és egy foltban kihullott a haja, volt, hogy ülve 160-as volt a pulzusa. Kiderült, hogy túlműködik a pajzsmirigye, a háttérben pedig egy autoimmun folyamat kezdődött el. 

Orsovai Reni

Orsovai Reni a Reggeli[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"]ben

Most a Reggeliben mesélt először pánikbetegségéről és arról, min kellett keresztülmennie. 

„16 éves korom óta pánikbeteg vagyok, szóval volt sok ilyen magas pulzusos, szédüléses dolog, és hasonló volt most is. Azt gondoltam, stresszesebb időszak van, azért vannak a tüneteim, csakhogy nem múlt el és nem lett jobb. Kihullott egy foltban a hajam, és elmentem egy góckutatásra, hogy mitől lehet. Ott kiderült, hogy túlműködik a pajzsmirigyem, és kiderült, hogy van egy autoimmun folyamat, ami elindult, és azért vannak ezek az érdekes tünetek… 160-as pulzus ülve, nagyon durva rosszullétek. Volt olyan, hogy nem tudtam felállni, 15 kilót fogytam tavaly június óta. Elég nehéz korszakot tudok magam mögött.”

Az énekesnő hozzátette, most már jobban van, ugyanis gyógyszerekkel és diétával kordában tartja a betegségét. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top