nlc.hu
Sztárok

Ezzel foglalkozik most Csomor Csilla

„Napi szinten kell küzdenem azért, hogy elfogadjanak” – ezzel foglalkozik most Csomor Csilla

A Barátok közt színésznője a munka mellett magánéletéről is nyilatkozott.

A Palikék világa legújabb Hová tűnt? epizódjában Csomor Csilla színésznő mesélt arról, hogy most mivel foglalkozik. Mint kiderült, egy művészeti gimnázium művész tanára, ahol hetente két napot 9–12. osztályos diákokat oktat.

„Ezek a gyerekek 14–18 évesek, akik még meg sem születtek akkor, amikor én képernyőn voltam. Napi szinten kell küzdenem azért, hogy elfogadjanak. Tanítani majdnem annyira jó, mint színpadon állni” – nyilatkozta a Barátok közt című sorozat egykori színésznője. Hozzátette, a színészetnek sem fordított teljesen hátat, két önálló estje is van, amelyek Déryné Széppataki Róza és Blaha Lujza életét dolgozzák fel.

Csomor Csilla

Fotó: press.tv2.hu

Ami a magánéletét illeti, erről már kevesebbet árult el. Ugyan Instagram-oldalán korábban egy olyan bejegyzést osztott meg, ami alapján arra lehetett következtetni, hogy nincs egyedül, az erre vonatkozó kérdésre ezt válaszolta. „Minden olyan történetet, ami az életemben nagy volumenű, azt ki kell véreztetni, azt meg kell gyászolni. És talán most már le fog telni ez a gyász.”

(via Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top