nlc.hu
Sztárok

Metzker Viki és Gaben első közös dala

„Az életünk egymással teljes” – egy éve házasodott össze Metzker Viki és Gaben

Az első kollab egyben a siófoki Plázs Metzker & Friends bulisorozat idei himnusza lett, amelyet június 23-án többek közt a felkapott duó nyit meg szuperfellépésével.

Metzker Viki és Gaben tavaly júniusban mondták ki a boldogító igent, most pedig elérkezettnek látták az idejét annak is, hogy egy közös dalt készítsenek a BSW-vel. A várva várt „Régi szél” című együttműködésben a BSW fülbemászóan harmonikus, hűsítő hookjait Viki ezúttal eszméletlen perzselő énekhangja ellensúlyozza. 

Metzker Viki és Gaben

Metzker Viki és Gaben

Hihetetlen, hogy elrepült ez az egy év az esküvőnk óta… igazából ez az esemény semmit sem változtatott a kapcsolatunkon Gabennel, az életünk egymással teljes” – mesélte a Fonogram-díjas DJ-producer, Metzker Viki, aki napjaink egyik legsikeresebb formációjából, a BSW-ből ismert, Ferenczei Gáborral kötötte össze életét.

A sztárpár igyekezett mindig is tudatos határt húzni karrierje és magánélete között, a megfelelő pillanatra és felvételre vártak. A régóta a fiókban ott heverő, „Régi szél” adta meg a kezdő löketet a közös munkához. Az új track minden várakozást felülmúl, hiszen a BSW egyedi hangzásához és verzéihez Viki nemcsak varázslatos produceri kezeit adta, hanem énekhangja is kiemeli a refrént.

A sikert sikerre halmozó lemezlovas egyébként nemrég kapott platinaminősítést a Curtis-szel közös „Szívemen szárny” felvételért, emellett dupla aranylemezt is elért, egyiket a Miss Mooddal készített „21”-ért, másikat pedig éppen a 2022-es „Plázs” (közr. KKevin) című bulihimnuszért, amit most a „Régi szél” vált. 

A nyári életérzésű zenéhez egy szemet gyönyörködtető videóklip társul, a Balaton idilli vágóképeivel, valamint Viki, legjobb barátai és a BSW vitorlán töltött pillanataival.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top