nlc.hu
Sztárok

Manuel botrányos koncertje

Koncertjén balhézott a The Voice mentora, Manuel

Ismét botrányos helyzetbe keveredett a fiatal rapper.

Káromkodva ordítozik a balatonlellei fellépésén Manuel. A közönség soraiból valaki rágrimaszolt, a 22 éves rapper pedig ezt nem vette jó néven: magából kikelve, középső ujját felmutatva, ocsmány szavakkal osztotta ki a „rajongóját” – számolt be a Bors, amely videót is közölt az esetről.

Manuel,

Manuel lesz a The Voice egyik mentora – Fotó: Sajtóklub

Manuel viselkedése kiverte a biztosítékot a netezők körében. Mint a bulvárlap írja, a neten közzétett felvétel nyomán több kommentelő is azon a véleményen van, hogy nem éppen a botrányairól elhíresült, az X-Faktorból befutott rappert kellett volna a tehetségkutató mentorának választani, mondván, aki így viselkedik, nem való mentornak. „Íme, a Voice mentora. Csodás példakép…” – olvasható a hozzászólások között.

Manuelnek egyébként nem ez az első botrányos szereplése: 2017-ben egy állatmenhelytől lopott 30 ezer forintot, és emiatt közmunkára ítélték, később utcai balhéba is belekeveredett, majd elismerte, hogy egyidőben rendszeresen füvezett. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top