nlc.hu
Sztárok

Takáts Tamás ma ünnepli a 66. születésnapját

Nem kapja meg a neki járó nyugdíjat Takáts Tamás

Az énekes már egy éve belépett a nyugdíjkorhatárba, azonban elárulta, hogy azóta sem kapott még nyugdíjat.

Ma lett hatvanhat éves Takáts Tamás, a Máté Péter-díjas magyar rock- és bluesénekes, de ennek ellenére ugyanúgy koncertezik, mint korábban. 

Takáts Tamás ma lett 66 éves

Takáts Tamás ma lett 66 éves (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)

Az énekes már egy éve belépett a nyugdíjkorhatárba, azonban egyelőre még nem kapta meg a neki járó nyugdíjat. Egy elszámolási hiba miatt nincsenek meg az évei, de már dolgoznak azon, hogy ez megoldódjon – írja a Blikk

Viccesen azt szoktam rá mondani, annyira szerencsés vagyok, hogy olyan szakmám van, amiből még nyugdíjba sem mehetek. Na, nem mintha szeretnék

– mesélte a Blikknek. 

Az énekes azt is elárulta, hogy nagyjából 100 éves korában szeretne majd visszavonulni, előtte semmiképpen. A Karthago frontembere elmondta, hogy tinédzserként sokáig magas hangon énekelt, azonban később stílust váltott, mert tisztában volt vele, hogy idős korában ez nem lesz megvalósítható. 

Takáts Tamás elmondása szerint egyáltalán nem zavarja a kora, sőt, sokkal inkább örömmel tölti el, hogy egy újabb évet élhetett boldogságban, egészségben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top