nlc.hu
Sztárok

Nem készítenek közös dalt Tolvai Renivel

Senki nem akar együtt dolgozni Tolvai Renivel: „Akiket felkértem, nemet mondtak”

Pedig szerinte bomba az új dala.

Tolvai Reni az elmúlt időszakban nagyon visszafogottan él. Ugyan közösségi oldalain kommunikál, de kevés új dala jött ki, ráadásul tévészerepléseket sem vállalt. Korábban követőinek elárulta, a reggeli műsorokat azért kerüli, mert nem tud korán felkelni, ám arról már nem feltétlenül ő tehet, hogy más műsorokban sem láthatjuk. 

Tolvai Reni

Fotó: Instagram

„Nem tudok jópofizni, és valószínűleg emiatt nem vagyok olyan szimpi, hogy eszükbe jussak. Ez nem a tehetségen múlik mindig” – fogalmazott tavaly az énekesnő. 

Az énekesnő gyakran indít kérdezz-felelek játékot Instagram-oldalán, ahol készségesen avatja be rajongóit az életébe. Mivel az igazi fanok tudják, Reni nemsokára új albummal rukkol elő, az egyikük megkérdezte, lesznek-e ezen közös dalok más előadókkal. 

„Nem hiszem, szívem, akiket felkértem, nemet mondtak. Nem rentábilis egy nem trendingben lévő előadóval közreműködni, akkor sem, ha bomba a dal. Szóval egyedül megcsinálom” – felelte őszintén Reni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top