nlc.hu
Sztárok

Ők az Activity műsorvezetői

Váratlan fordulat: újra RTL-es műsort vezet Járai Máté

Régi vágya teljesült ezzel a lehetőséggel a színésznek.

Alig egy hét van már csak hátra, és az RTL képernyőjén lesz látható az Activity, amelyben hírességek, humoristák, képernyősök és influenszerek is szerepelnek majd. Arról viszont csak most hullt le a lepel, hogy ki lesz a legendás vetélkedő műsorvezetője. 

A kedd esti Fókuszban jelentették be, hogy kik fogják vezetni a produkciót. Az Activity házigazdái rendhagyó módon a vetélkedő vendégei lesznek, így minden adásban más valaki lesz a műsorvezető. Arra pedig még nem volt példa a hazai szórakoztató televíziózás történetében, hogy egy műsornak nincs konkrét műsorvezetője!

A játékosok az adott rész elején sorsolják ki az aznapi játékmestert. Heten zárják magukra a képzeletbeli lakás ajtaját, közülük egy a játékmester lesz, hárman-hárman pedig játszanak majd. A forgatások már javában zajlanak, így azt már tudni, hogy Puskás-Dallos Peti, Józan László és Járai Máté is azok között van, akik majd egy-egy adásban ismertetik a feladatokat a társasjáték szereplőivel, azaz műsort vezetnek.

Járai Máté,

Járai Máté először vezet show-műsort – Fotó: Sajtóklub

Járai Mátét legutóbb a Reggeliben láthattuk műsorvezetőként, most pedig az Activityben kap műsorvezetési lehetőséget. „Ott az mégiscsak egy közéleti dolog volt, de az, hogy egy ilyen játékot, show-műsort vezetek, ez nagyon régi vágyam volt, és nagyon örülök. Nagyon klassz volt a csapat, és nagyon örültem, hogy az első ilyen debütáláson olyan emberek voltak, akikhez mindegyikhez van valami közöm. Voltunk már együtt műsorban, tehát nyilván ők is nagyon megsegítették, hogy jófejek voltak. Nagyon izgi volt” – nyilatkozta a Fókusznak.

A vetélkedőben amúgy a párok 5 millió forintért küzdenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top