nlc.hu
Sztárok

Esztergályos Cecília akkor és most

Így festett gyerekkori igazolványképén Esztergályos Cecília

Nem tudunk betelni Esztergályos Cecília gyerekkori képeivel, nézd meg te is, milyen cuki kislány volt a nyolcadik ikszen is túl járó színésznő!
Esztergályos Cecília

Ha valakire, akkor Esztergályos Cecíliára nem mondhatnánk, hogy az évek múlása lassításra kényszeríti, ugyanis a közönség most is találkozhat vele a színpadon, sőt nagyszerű alkotásait is megcsodálhatják, a színésznő ugyanis festészetben és szobrászatban is igazán tehetséges, több kiállítást tudhat a háta mögött.

Meg sem állt az igaziig

Édesapja orvos, édesanyja pedig fotóművész volt, bátyja, Károly rendező lett, öccse, János pedig radiológus főorvos. Cecília hatszor mondta ki az igent, mire megtalálta azt a férfit, aki mellett lehorgonyozhatott: férje, Füredi Péter a pszichológia és a kommunikáció doktora, nem mellesleg lassan 40 éve a színésznő szerető társa.

Azt, hogy testvéreivel felnőttként is remek a kapcsolata, jól példázza, hogy az esküvőin mindig a fiatalabb, a válópereken pedig az idősebb testvére volt a tanúja. Szerencsére 1985 óta nem kellett őket erre a feladatra felkérni, mert a Família Kft. egykori Szép Ágicája maximum csak meghívott vendégként vett részt esküvőkön.

A balett és a tánc egészen kicsi kora óta része az életének, ezért nem véletlen, hogy gyerekkori képei között több olyanra is bukkantunk, amiken ennek a szenvedélyének hódol.

Esztergályos Cecília kislányként
Megnézem
Összes kép (8)

Nyitókép: Fotocentrál.hu – Olajos Piroska

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top