nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudia az édesanyjáról

Liptai Claudia megható vallomása: „Sokan Marciban anyu arcát látják”

Bár a műsorvezető közel tizenhárom évvel ezelőtt veszítette el az édesanyját, a mai napig megviseli a hiánya.

Liptai Claudia az Utazás a lelked körül szerdán megjelenő adásában Peller Mariann-nak vallott arról, hogyan próbálta feldolgozni szeretett szülője elvesztését. Elmesélte, hogy kisfiában, a hat és fél éves Marciban sokan az édesanyját látják, ami megmelengeti a szívét. Az édesanya nem tagadja, hogy időnként zokogva szokott vezetni, ha az anyukájára gondol, hogy miért nincs már vele.

„Ez az, ami talán a legfájdalmasabb. Nem jó szó, hogy irigység, de kicsit ezt érzem azok iránt, akik képesek hinni abban, hogy az élet itt nem ér véget. Nagyon sokszor, például Marci születésekor próbáltam azt hinni, hogy anyukám és Ádám apukája küldte ezt a gyereket, hogy legyen valami, ami rá emlékeztet. Sokan Marciban anyu arcát látják, és ilyenkor van az emberben egy jó érzés, hogy akkor most egy kicsit őt visszakapom” – fogalmazott elérzékenyülve a műsorvezető.

Liptai Claudia

Liptai Claudia (Fotó: Utazás a lelked körül)

Arról is szó esett, hogy Liptai az anyukája halála után akarta megérteni, miért nyomorultak a párkapcsolatai, ezért elment egy családállításra.

„Úgy ültem be, hogy na, lássuk. Öt perc után zokogtam. Ez egy elképesztő élmény volt. Ráláttam a szüleim életére, aki akkor nem anyu és apu volt, hanem egy nő és férfi. Rálátni, hogy az apámnak honnan eredt a nyomora. Rálátni, hogy az anyám milyen szolgalelkű volt és a saját lelkiismeretfurdalásból nem tudta ezt az egészet megoldani. Ez egy nagy flash volt. Akik ezt csinálják, elmondják, hogy ez nem ott oldódik meg, hanem mint egy csomó, egyszer csak kibomlik. Éreztem, ahogy hétről hétre könnyebb.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top