nlc.hu
Sztárok

Curtis óragyűjteménye

Curtis megmutatta több milliós luxusóra gyűjteményét – az egyik ára körülbelül 15 millió forint

A rapper szenvedélyesen szereti ezeket a kiegészítőket.

Curtis a Ripostnak elmondta, hogy nem hord nyakláncot, sem gyűrűt, egyetlen ékszer, amit elvisel, az az óra. Azt is elárulta, melyik az a darab, amit a legjobban szeret. „Szeretem nagyon a Rolexeket, van is belőle kettő, viszont most van egy új órám. Egy Audemars Piguet. Erre a darabra vagyok most a legbüszkébb, egy igazi kincs” – mondta a The Voice coacha, aki egy képet is megosztott az óráról. A fotón kisfia viseli éppen a kiegészítőt.

A lap megkérdezte a Beszéljünk az órákról nevű TikTok-oldal szakértőjét, hogy mondja meg, hogy a rapperen látható órák mennyibe kerülnek. 

„Audemars Piguet – Royal Oak – Offshore Rose Gold. Ára körülbelül 15 millió forint. Tömör rózsaszínarany tok, kerámia lünettával, automata kronográf szerkezettel” – kezdte a szakértő, majd egy másik darabot elemzett.

„Rolex – Yacht-Master II – az ára körülbelül kicsivel több, mint 8 millió forint. Acéltok, „programozható”, mechanikus Regatta visszaszámlálós kronográf funkcióval, ez egy kimondott vitorlázásra kitalált óra” – árulta el a videós.

Curtis (Széki Attila)

Curtis (Széki Attila) (Fotó: Olajos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top