nlc.hu
Sztárok

Cserpes Laura évi egyszer mutatja meg a párját

Cserpes Laura csak évente egyszer mutatja meg a párját: elmondta, hogy miért

Az énekesnő új dala, a Szabadon lélegzem megjelenése apropóján mesélt a magánéletéről, amit próbál féltve óvni.

Felszabadultan és szabadon érzi mostanában magát Cserpes Laura, a dala pedig arról szól, hogy ehhez az érzéshez önmagunkon keresztül vezet az út. Bár a magánéletéről az énekesnő nem szeret mesélni, azt azért elárulta, hogy csak évente egy párjával közös fotót tesz közzé, és ehhez a szabályhoz szigorúan tartja magát – írja a Blikk.

Cserpes Laura

Cserpes Laura az MTVA stúdiójában (fotó: MTVA Fotó: Zih Zsolt)

Ő civil, nem szeret szerepelni és nem is vágyik rá. És nekem ez egy óriási felszabadulás. Őszintén: nekem mindig teher volt erről beszélni, sosem volt komfortos kitárulkozni és a magánéletem intimitásáról beszélni az embereknek. Viszont sosem titkoltam, hogy nem vagyok egyedül, hallják a hangját a közösségi oldalamon a videókban, de ez így nekünk pont elég és kényelmes.

Cserpes Laura arról is mesélt, hogy nemrég meglátogatta a húgát Londonban, ahol egy pár napos kulturális maratont tartottak együtt. Elmentek abba a kávézóba is, ahová Harry Styles gyakran tér be reggelenként, de nem volt szerencséjük, sajnos nem futottak össze a jóképű szupersztárral.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top