nlc.hu
Sztárok

Hamis luxusórákkal csalhatott Gáspár Laci testvére

Csalással vádolják Gáspár Laci testvérét

A neten terjedő vádak szerint az énekes testvére állítólag eredetinek mondott, de hamisított luxuskarórákkal vert át több embert, akiktől milliókat csalhatott ki.
Gáspár Laci Az álommeló első évadában

Gáspár Laci öccse, István már többször összetűzésbe került a törvénnyel, 2009-ben rács mögé került, mert megtámadott egy idős asszonyt, akinek ellopta a százezer forintot érő nyakláncát. Most ismét kétes ügybe keveredett: állítólag hamis órákkal üzletelt, és milliókkal verte át az embereket – írja a Redditen észrevett bejegyzés nyomán a Bors.

„Áprilisban volt egy átveréses ügyem, mikor egy 1,2 millió forint értékű Omega karórába egy addig számomra ismeretlen figurától beszámoltam egy Breitling márkájú karórát 1 millió forint értékben, amiről a találkozó után elég hamar kiderült, hogy egy viszonylag jó minőségű hamisítvány. (…) Jó volt a szöveg, a beetetés és az időzítés, na meg a helyszín. Sajnos nem én voltam az egyedüli, akit átvert, előttem is és utánam is behintáztatott pár embert, több millió forint értékben” – állítja a posztoló, aki kiderítette, ki verte át, és arra jutott, hogy Gáspár Laci öccséről van szó.

A Redditen mások is jelentkeztek, akik azt írták, ők is áldozatok. A posztoló elárulta, hogy beletörődött a hibájába, nem tett feljelentést az ügyben, történetét azért tette közzé, hogy a csaló több embert ne verhessen át.

(Kiemelt kép: RTL / Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top