nlc.hu
Sztárok

Nem kérte az egymillió forintot L.L. Junior telefonjának megtalálója

Előkerült L.L. Junior telefonja, nem fogadta el az egymilliós jutalmat a becsületes megtaláló

A rapper visszakapta a telefonját, csak amiatt aggódik, hogy az adatai illetéktelenekhez kerülhettek.

L.L. Junior egymillió forintot ajánlott fel az elveszett telefonjáért, amit a pénteki miskolci fellépésén hagyott el. A rapper azt mondta, „nincs oka félni, semmi olyan nincs rajta”, azért ajánlott fel ilyen nagy összeget, mert szeretné visszakapni a családi, privát fotóit, amik a készüléken találhatók.

L.L. Junior telefonnal a kezében 2022. áprilisában

L.L. Junior telefonnal a kezében 2022. áprilisában (Fotó: Fotocentral/Birton Szabolcs)

A Blikk azt írja, a telefon már meg is lett, és a becsületes megtaláló visszautasította a felajánlott egymillió forintot.

Egy roma srác volt a becsületes megtaláló, ő hozta vissza a telefonom és egy forintot sem fogadott el érte. Amiatt azonban aggódom, hogy az adataim illetéktelenekhez kerülhettek, hiszen ki tudja, hány kézen ment át a készülék

– mondta a lapnak L.L. Junior.

A zenész hozzátette, nem csak az bosszantaná, ha intim, családi felvételei kikerülnének, üzleti szerződések és egyéb fontos adatok is voltak a telefonjában. Ezekkel – ha nem is neki – tudnának kárt okozni, amennyiben visszaélnének velük – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top