nlc.hu
Sztárok

Havas Henrik születésnapja

Így nézett ki pályája elején a ma születésnapos Havas Henrik

A Táncsics Mihály-díjas újságíró, műsorvezető június 25-én ünnepli 74. életévét.

Havas Henrik sosem szerette az ünnepségeket, így a születésnapját sem veri nagy dobra. Születési neve egyébként Rokobauer Henrik, de édesapja, munkahelyi nyomásnak engedve magyarosította a családnevet Havasra. A műsorvezető autóvillamossági műszerészként végzett, és a Volán művezetőjeként dolgozott 11 évig. 1985-től a Krónika című műsor szerkesztő-műsorvezetője, majd két év múlva főmunkatársa lett. Később elvégezte a József Attila Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karát, illetve a Magyar Újságírók Országos Szövetsége újságíró iskoláját. 1999-ben belevágott a kereskedelmi televíziózásba: dolgozott az RTL-nél, illetve a TV2-nél. Az ATV-hez is leigazolt, ahol saját műsorokat készíthetett. 1972-ben házasságot kötött Székelyi Máriával, akivel két gyermekük született. 

„Utoljára a hatvanat ünnepeltem, azóta nem tartok erre igényt. Az unokák, Peti és Zsófi születésnapját szoktuk ünnepelni, meg maximum a karácsonyt. Havasné születésnapját is mindig elfelejtem, ahogyan a házassági évfordulónkat is, de egy jó feleség időben emlékezteti a férjét arra, ha fontos dátum közeleg” – nyilatkozta tavaly a Blikknek a születésnapjáról a beszólogatós Havas Henrik. 

Íme egy galéria a születésnaposról:

Megnézem
Összes kép (6)

A tévés egyébként a családját többé-kevésbé óvta a bulvársajtó érdeklődésétől, így nem is teregette ki a magánéletét az elmúlt években. 

Havas Henrik

Havas Henrik (Fotó: Schumy Csaba)

Kapcsolódó cikkekTörlésSzerkesztés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top