Sztárok

Hogyan értsük félre a nőket? szabadtéri előadások közönségtalálkozóval

Sokan kértétek és nekünk is hiányzott, ezért néhány nyári előadásra visszatér Csányi Sándor önálló estje, a Hogyan értsük félre a nőket? Júliusban öt helyszínen tűzzük műsorra, tervezzétek meg a szabadtéri programokat már most!

Balaton-parti lazítás Siófokon, romantika a Gödöllői Királyi Kastélyparkban, borkóstolással egybekötött színházélmény Egerben, esetleg egy sóstói kiruccanás Nyíregyházán.

 Az előadások végén ne menjetek sehová, kis szünet után Csányi Sándor visszatér a színpadra, hogy a kérdéseitekre válaszoljon, és kulisszatitkokról meséljen.

Hogyan értsük félre a nőket? szabadtéri előadások közönségtalálkozóval

Július 5. 19:00 Budapest – MOM Kulturális Központ

Július 6. 20:30 Gödöllő – Gödöllői Királyi Kastélypark

Július 14. 20:30 Siófok – Kálmán Imre Szabadtéri Színpad

Július 15. 20:30 Eger – Márai Látogató Központ

Július 27. 19:00 Budapest – MOM Kulturális Központ

Július 28. 20:30 Nyíregyháza – Rózsakert Szabadtéri Színpad

Mi a teendő, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, de a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra a kérdésre, hogy fogytam-e? Érdemes-e a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat adni vezetés közben? Eljön-e a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. És miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába?

Hogyan értsük félre a nőket? szabadtéri előadások közönségtalálkozóval

Nos, ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás. Viszont számos hasonló kérdést vet fel az együttélés nehézségeiről, szépségeiről, örömeiről. (Magunk között szólva: inkább nehézségeiről.)

Ha imádod a feleséged, de fogalmad sincs, hogy miről beszél egy fél órája, vagy szerelmes vagy a férjedbe, de egy picit zavar, hogy nem válaszol arra a kérdésre, amit nem tettél fel, akkor ez az előadás nektek szól!

➤Jegyek és további információ: www.csanyisandor.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top