nlc.hu
Sztárok

Meghan Markle és Katalin hercegné összeesküvés-elmélet

Újabb összeesküvés-elmélet Meghan Markle és Katalin hercegné kapcsán

Közös esküvői ruhák, egy soha nem látott fotó a még színésznőként dolgozó Meghanról és az a bizonyos 1996-os utazás. Különös videó tartja izgalomban az embereket.
Katalin hercegné, Vilmos herceg, MEghan Markle és Harry herceg

Korábban azt mondtuk, hogy az internet népe nem felejt. Ezt ma már úgy is mondhatnánk, hogy a TikTok felhasználók nem felejtenek. Vagy csak szeretik az összeesküvés-elméleteket gyártani. 

Egy nemrégiben felkerült videó ugyanis azt taglalja, hogy mégis miért mondhatta azt Meghan Markle, hogy szinte semmit nem tudott sem a királyi családról, sem pedig magáról Harry hercegről, mielőtt meg nem ismerte a férfit 2016-ban. “Mekkora butaság azt mondani, hogy valaki semmit nem tud a brit királyi családról, akiknek a tagjai talán a legtöbbet szereplő hírességek a világon. Ráadásul Meghan Kanadában élt és forgatott, ahol gyakran megfordulnak a királyi család tagjai, hiszen Kanada ma is a Nemzetközösség tagja, államformája pedig alkotmányos monarchia… A korábbi blogjában pedig írt Dianáról, ahogyan a barátai szerint is képben volt a koronásokkal” – nyilatkozta Kara Kennedy újságíró, a Sky News Austrália egyik adásában.

2 ruha, 2 nő, 1 kérdés

Ezt a témát taglalja az említett videó is. Az egyik példa, amit felhoznak arra vonatkozóan, hogy Meghan már korábban is ismerhette a királyi család tagjainak életét, az az, hogy a 2011 szeptemberében tartott esküvőjén (ekkor ment hozzá Trevor Engelson színész-producerhez –a szerk.) olyan ruhát viselt, ami kísértetiesen hasonlított Katalin hercegné második esküvői ruhájához. Ezt  a darabot vette fel Vilmos herceg felesége az esküvő utáni fogadáson 2011 áprilisában. Lássuk be, lehet ez teljesen véletlen vagy az aktuális divat miatti hasonlóság is.

Katalin hercegné esküvői ruhában
Megnézem
Összes kép (3)

A másik két érdekesség, amit a TikTokon felhoztak, a napokban szélhámosnak nevezett Meghan Markle állításával szemben, az az, hogy több fotó is készült Harry herceg feleségéről, ahogyan kamaszként a Buckingham Palota előtt pózol. Azonban feltételezhetjük, hogy biztosan tudta, hogy a királynő él ott, de ettől még nem tudhatott mindent a családról.

Talán a legizgalmasabb kérdést egy 2012-es fotó veti fel, ami egy rendezvényen készült Meghanról. A képen egy olyan amerikai magazint tart a kezében, amelynek címlapján Vilmos herceg és Katalin szerepel.

Hogy ebben a rengeteg okoskodásban kinek van igaza, azt mindenki eldöntheti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top