nlc.hu
Sztárok

Jobban megél Császár Előd a képeiből, mint a zenélésből

„Cicás fickó” lett az egykori énekes és lemezlovas Császár Elődből

Az egykori énekes és lemezlovas képzőművész lett, néhány hónapja egy kiállításon is találkozhattak a képeivel az érdeklődők, továbbá egy budapesti galériában is láthatóak az alkotásai.

Császár Előd, akit Shane 54 művésznéven ismerhetünk, az rtl.hu-nak nyilatkozott új életének részleteiről. A magyar énekes egy népszerű popegyüttes tagja volt, majd később lemezlovasként járta be Amerika fesztiváljait.

A pandémia alatt azonban egy teljesen új dologra lelt, ami elmondása alapján legalább annyira boldoggá teszi, mint a zenélés. 

Évek óta gondolkodott azon, hogy valami újdonságba kezd, így a koronavírus-járvány időszakában animációs tréningeket végzett el, illetve egy mesterséges intelligencián alapuló szoftvernek köszönhetően képzőművész lett. A képein főként különböző macskák köszönnek vissza, néhány hónapja pedig egy kiállítás keretein belül is találkozhattak az emberek a műveivel. 

Császár Előd három hónap alatt összesen 29 képet adott el, melyeket Shane 54 művésznévvel szignóz, hiszen külföldön így ismerik. A művész viccesen hozzátette, hogy itthon már csak “cicás fickóként” emlegetik.

Császár Előd

Császár Előd (Fotó: Instagram/Császár Előd)

Elmondása alapján egy évben 12 ezer képet készít, azonban ebből csak néhány darab marad meg. Hozzátette, hogy sokkal jobban megél ebből, mint a zenélésből. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top