nlc.hu
Sztárok

Vitray Tamás munkássága

Vitray Tamás: „Én nem vagyok hiteles, ha nem dolgozom”

Sportosan, aktívan telnek a mindennapjai.

Vitray Tamás idén novemberben már a 91. születésnapját ünnepli. A Kossuth-díjas újságíró még 2021 novemberében, Friderikusz Sándor podcastjában jelentette be, hogy nem lép többet kamera elé. A visszavonulása azonban nem azt jelentette, hogy örökre felhagy a munkával. A vele készült Forbes interjúban felmerült az a kérdés, hogy nem dolgozik-e benne az öröksége építésére való gondolat, melyre a következőt válaszolta.

Vitray Tamás

Vitray Tamás (Fotó: Vörös Szilárd)

„Nem, mert ez nem maradandó. Tudja, mi az örökségem? „Gyere, Egérke, gyere, kicsi lány.” Nagyon hízelgő, hogy ez fennmaradt, de a falon szeretnék átmászni, ha mondják. Hiszem, hogy ennél azért több volt, amit csináltam. Azé a kislányé volt az igazi nagy tett, és rá már nem nagyon emlékeznek. De nem foglalkoztat, mi marad. Illetve egy dolgot talán szeretnék. Ha azok, akikhez közöm volt, akiknek a hírnevet, az elismerést nagyrészt köszönhettem, tudnák, hogy kaptak tőlem is valamit. Nem is kell megnevezni, hogy mit. Mert pontosan én sem tudom, mi az” – nyilatkozta a nemrég YouTube-műsorral jelentkező tévés, aki az emberekkel való viszonyáról is beszélt.

„Az én kapcsolatom az emberekkel mindig a kamera jelenlétében volt hiteles. Én nem vagyok hiteles, ha nem dolgozom. Én nem szeretek beszélgetni. Nem megyek társaságba, nem mondok jó vicceket.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top