nlc.hu
Sztárok

Tóth-Hódi Pamela fogyása

Tóth-Hódi Pamela 16 órán át nem eszik, hogy újra jó formában legyen

Az édesanya nem elégedett önmagával.

Tóth-Hódi Pamela állítása szerint korábban a stressz miatt fogyott le, mert napokig semmit nem evett. Ezt az Instagram-oldalán indított kérdezz-felelek játékban vallotta be, ahol arról is beszámolt, milyen módszerrel akar újra formába kerülni.

Hódi Pamela

Hódi Pamela (Fotó: Olajos Piroska)

„Most egyáltalán nem vagyok jó formában, de elkezdtem egy új módszert alkalmazni, aztán meglátjuk, nekem is beválik-e. 16 órán át nem eszem és a maradék 8-ban pedig bármit. Őszintén szólva soha nem tudtam diétázni, mert imádok enni és nasizni is. Iszonyatosan irigylem azokat az embereket, akik nem hajlamosak a hízásra és csak esznek és esznek és esznek és mindössze arra figyelnek, hogy az izmaik jobban látszódjanak. Egyébként viszonylag könnyen fogyok, főleg ha stressz van az életemben, mert akkor napokig semmit nem eszem, és azonnal látszik is… Nyilván ez semmilyen szempontból nem jó” – mesélte a kétgyermekes anyuka, aki azt is hozzátette, hogy a hétköznapokban nem szereti kicsípni magát.

„Egy héten kb. 5 napot itthon vagyok és egyáltalán nem nézek ki jól. Hajam kontyban, legfelső ruhát lekapom a polcról. Nulla smink (csak fényvédő). Nem szeretem, hogy nincs bennem kényszer, hogy jól nézzek ki itthon, de mindig arra gondolok, hogy minek? Zavar a smink, zavar a hajam kiengedve, zavar a feszülős ruha. Szercsó minden nap elmondja, milyen szép vagyok és megkérdezi, hogy aludtam-e délután, mert ki vagyok simulva. Szóval, ha felmegyek Pestre, akkor azért már frissen mosott haj dukál, kényelmetlen ruha és smink” – fogalmazott a magánéletét már nem mutogató Pamela.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top