nlc.hu
Sztárok

Hujber Feriék a válásuk után

Először beszélt a válásukról Hujber Feri exneje: „Magamra haragudtam, hogy miért hagytam ennyi ideig húzni a dolgokat”

Ma már újra boldog házasságban él Tölgyesi-Khell Cynthia.

Tölgyesi-Khell Cynthia volt a legutóbbi vendég a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsorban. A 46 éves táncosnő őszintén vallott a Hujber Ferenccel való házasságáról és a válásuk okairól, de a jelenlegi házasságával kapcsolatban is megnyílt Palikéknak – írja a Blikk.

Tölgyesi-Khell Cynthia

Tölgyesi-Khell Cynthia az új párja mellett boldogabb, mint valaha – Forrás: Palikék Világa by Manna – videó / YouTube

Elmondása szerint békében váltak el, pedig nem annak indult. “De a közepénél felvett egy sima utat, és azóta akárhányszor beszélünk, akárhányszor találkozunk, mintha a legjobb barátok lennénk” – árulta el Tölgyesi-Khell Cynthia, hozzátéve: az egész történetük nem úgy indult, hogy házasság lesz, sőt gyerekek. “Ezt a történetet hónapok alatt le lehetett volna játszani. Megváltástudatom volt Ferivel kapcsolatban, hogy ne vesszen el. Hullámvasút volt vele az élet, és egy idő után elképesztően elfáradtam” – indokolta a válásukat.

A táncosnő 5 éve újra boldog házasságban él az építőiparban dolgozó párjával, aki a két, Cynthia előző kapcsolatából született fiát úgy neveli, mintha a sajátja lenne. Még Hujberrel is jóban van a férfi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top