nlc.hu
Sztárok

72 éves Pataky Attila

Pataky Attila: Ismerem a saját időtlenségemet

Születésnapja van Pataky Attilának. Ebből az alkalomból beszélt arról, hogy fél-e az elmúlástól és lenne számára a legnagyobb ajándék.

72 éves lett Pataky Attila. Az Edda születésnapos énekese a Borsnak beszélt arról, hogy szerencsésnek érzi magát, mert az élete során végig önmaga lehetett. „A 72. életévemet töltöm, ami már az enyém, minden örömével, bánatával és megpróbáltatásával egybevéve, de boldog fickónak vallom magam” – mondta Attila, hozzátéve, hogy a múlton nem lehet változtatni, de arra jó, hogy az ember tanuljon belőle.

Pataky Attila 72 éves lett (Fotó: Smagpix, Olajos Piroska)

Pataky Attila 72 éves lett (Fotó: Smagpix, Olajos Piroska)

Elárulta, hogy nincs félnivalója. „Nem jövendölöm az életemet. Sok mindennek jutottam a birtokába, mert aki kér, annak megadatik, aki keres, az talál. Ismerem a saját időtlenségemet. Tudom, hogy van élet- és halálkapu, jövünk és megyünk. Tudom, hogy örök életűek vagyunk, hiszen a tudat vagy a lélek megy tovább.

Az ünneplés kapcsán elmondta, hogy idén nem tudják megismételni azt a hatalmas meglepetésbulit, amit a 70. születésnapjára rendeztek, de számára amúgy is az a legnagyobb ajándék, hogy zenélhet, így színpadra lép. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top