nlc.hu
Sztárok

Így sikerült Agárdi Szilvi lánybúcsúja

Aluljáróban énekelt a lánybúcsúján Agárdi Szilvi – videó

Agárdi Szilvi csodás ruhában, illetve rengeteg lufival ünnepelte lánybúcsúját. Az egyik feladat teljesítéséről még egy videót is megosztott a közösségi médiában, amivel mindenkit levett a lábáról.

A látássérült modell utolsó napjait tölti hajadonként, így az ünneplésnek megadták a módját. Agárd Szilvi csodás ruhában és rengeteg lufi kíséretében vett részt lánybúcsúján.

Agárdi Szilvi

Agárdi Szilvi (Fotó: Olajos Piroska)

A jeles eseményről természetesen videó is készült, amit Szilvi a TikTok-csatornáján osztott meg. A felvételen az látható, amint éppen teljesíti a lánybúcsújának egyik feladatát, vagyis az aluljáróban kellett elénekelnie Bradley Cooper és Lady Gaga közös dalát, a csodás hangjával pedig mindenkit levett a lábáról.

Szilvi korábban azt is elárulta, hogy szerelmével, Gergővel még nem költöztek össze, közös életüket majd az esküvő után kezdik meg. Az esküvőre pedig csak a közeli rokonokat, barátokat, ismerősöket hívták meg, hogy meghitten tudják ünnepelni a nagy napot. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top