nlc.hu
Sztárok

Marics Peti és Valkusz Milán a virtuális valóságban

Madagaszkárra vitte a törött lábú Marics Petit Valkusz Milán

Gipsz és lábtörés ide vagy oda, Marics Peti így sem marad ki semmi jóból. Erről zenésztársa gondoskodik, méghozzá nem akárhogyan.

Marics Petinek nem indult túl egyszerűen a nyara. A Budapest Parkban tartott koncertjük alatt olyan rosszul sikerült földet érnie egy ugrás után, hogy eltört a bokája. Az énekest tolószékkel vitték el a helyszínről, hogy aztán 20 perccel később már gipszelt, felpolcolt lábbal folytassa a koncertet.

Valkusz Milán és Marics Peti

Fotó: Instagram

Bár Peti ezzel meglehetősen kiszolgáltatott helyzetbe került, a Valmar duó másik tagja, Valkusz Milán mindent megtesz azért, hogy kollégáját és barátját a lehetőségekhez képest elszórakoztassa. Legutóbb épp a virtuális valóságba repítette őt, ahonnan Peti ki sem szeretett volna jönni – derül ki a 24 órás Instagram-sztoriból, amit Milán osztott meg.

Elhoztalak törött lábbal nyaralni, Maricsom. Vagy mi történik? Elvittem kajakozni a Maricsot, a nem tudom, hova. Madagaszkár mellé valahova” – kommentálta Milán az eseményeket, miközben Peti nyugodtan evezett tovább a virtuális folyón, gyönyörű környezetben.

„Óriási flessbe raktam” – írta a videóhoz, amely ide kattintva érhető el. Úgy tűnik, a dinamikus duót még egy kényszerpihenő sem tudja megállítani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top